fbpx

За нас

НАШАТА ПЛАТФОРМА

Свързва хора предлагащи или нуждаещи се от всякакъв вид дейности, както и хора, търсещи или предлагащи различни стоки под наем.

НАШАТА МИСИЯ

Да създаваме печеливши възможности чрез стимулиране на местния предприемачески дух

НАШАТА ВИЗИЯ

Да се съсредоточим върху най-доброто от човешкия потенциал за по-добър живот

Научи как работи платформата чрез видеото ни!

Намери това което търсиш, предложи това което имаш!

„БАЧКАМ“ е създаден от екип, съставен от обикновени граждани, решили да предоставят единствена по рода си платформа, предлагаща взаимно печеливши възможности за всички възрастови групи, като стимулира българския предприемачески дух.

„БАЧКАМ“ е създаден, за да реши четири основни въпроса от ежедневния ни живот:

  1. Трябва ни помощ, но не знаем къде да я потърсим
  2. Трябват ни някои артикули, но не знаем къде да ги потърсим, а не искаме да ги купуваме за еднократно ползване
  3. Притежаваме различни умения, но не знаем къде да ги рекламираме
  4. Имаме предмети, които не използваме и бихме могли да ги даваме под наем

Целта на „БАЧКАМ“ е да се сложи край на този непрекъснат цикъл от чудене и търсене и да се създаде самодостатъчно съобщество от безкрайни възможности.

Максимално развитие на човешкия потенциал за по-добър живот за всички

В тази платформа ние стриктно се придържаме към принципите на почтеност, честност и етичното поведение и директно сме внедрили тези принципи в изживяванията на потребителя и в рейтинговата схема.

Въпроси от социално естество, за чието решаване вярваме, че нашата платформа ще помогне на…

Младото поколение:

Нашата платформа има за цел да помогне на младото население да получи повече източници на доходи, да придобие повече умения и опит, да има повече възможности за работа и да се сдобие с помощ или инструменти за проекти, които разработва.

Трудово заетите лица:

Нашата платформа дава възможност на трудово заетите лица да се възползват от уменията, хобитата и предметите си, както и да получат помощ за решаването на задачи, за които нямат време или да намерят инструменти за проекти, по които работят.

Хората в напреднала възраст:

Нашата платформа се стреми да подпомогне възрастните хора да установят отново връзка със заобикалящия ги свят, да получат приходи от дългогодишните им умения и притежаваните предмети, да потърсят помощ за решаването на задачи, с които не могат да се справят и да се възползват отново от уменията си.